Contact

Nog 3 wingerds in de aanbieding

30-11-2021
Altenatuur bood onlangs Wingerds aan via Facebook. Er zijn er nog 3 over. Lees hierna wat de aanleiding was en hoe u er 1 kunt krijgen.
Beste Altenatuurder,
 
In ons 't Altenatuurtje 117 van oktober stond het artikel 'Het groene huis - een leefbare woning voor weinig!' Hierin beschrijft Daan Kroon hoe we in de zomer ons huis en tuin koel kunnen houden met behulp van klim- en gevelplanten.



Om wat meer ruchtbaarheid aan dit artikel te geven en mensen te prikkelen hiermee aan de slag te gaan, hebben we via Facebook een actie gehouden om aan de mensen die dit bericht deelde via Facebook een gratis Wingerd te verstrekken. 4 mensen hebben dit al gedaan en zij hebben inmiddels een wingerd geplant tegen een gevel. Er zijn foto's gemaakt van de situatie voor het planten en we willen over 2/3 jaar eens gaan kijken hoe Wingerds er dan bijstaan en hier een artikeltje over schrijven.



 

We hebben nog 3 van deze mooie klimmers! Omdat u misschien niet actief bent op Facebook melden we het ook nog even hier. Mocht u geïnteresseerd zijn in een Wingerd stuur dan een foto van de gevel waartegen u de Wingerd wil plaatsen naar altenatuur@gmail.com en wij zorgen dat er een Wilde Wingerd bij u terecht komt! Op is Op!