Contact

fotowedstrijd 2021

Wie 'schiet' de mooiste kerstkaartfoto?


In oktober 2021 heeft Altenatuur een oproep gedaan om foto's in te sturen die gemaakt zijn op een herkenbare plaats in Altena. De winnende foto zou gebruikt gaan worden voor de kerstkaart. Maar liefst 54 inzendingen werden ingestuurd. Het is goed te weten dat er in Altena zo veel mensen rondlopen met een camera en oog voor de natuur! We bedanken alle inzenders hartelijk voor hun prachtige foto's en hopen dat zij een volgende keer weer mee willen doen!

Agnes Westerlaken heeft met haar foto van de Groesplaat bij hoogwater de fotowedstrijd van Altenatuur gewonnen. De foto werd afgedrukt op de kerstkaart die Altenatuur jaarlijks stuurt naar honderden personen en instanties waar ze mee samenwerkt.

De uitslag:
1    Agnes Westerlaken; Groesplaat bij hoog water.2 Leonie Somsen; Winterse uiterwaarden bij Genderen.3 Pim Verschuren; Uitzicht op de kerktoren van Gorinchem vanaf de SleeuwijkerwaardEen eervolle vermelding kreeg Karin Zegwaard met; IJslagen in het riet in de NoordwaardWil je ook de kaarten uit de voorgaande jaren zien klik dan hier.

terug naar Home